Bestellen en leveren

Bestellen en bezorgen

Hoe plaats ik een bestelling?
Bestellen bij ArribaSport.nl doe je eenvoudig door onderstaande stappen te volgen. 


Stap 1. Plaats je artikel(en) in het winkelmandje;
Stap 2. wanneer je klaar bent met winkelen, controleer je de bestelling;
Stap 3. vervolgens ga je naar bestelling afronden;
Stap 4. controleer je persoonlijke gegevens en wijzig indien nodig je afleveradres;
Stap 5. wanneer al je gegevens kloppen, klik je op betalen;
Stap 6. kies op welke manier je wilt betalen en klik op bestelling plaatsen;

 

Verzendkosten
ArribaSport levert momenteel aan klanten binnen Nederland,   ArribaSport rekent geen verzendkosten bij bestellingen boven de €75,-, Bestellingen hieronder kosten €5,95 voor Nederland en € 7,95 voor België en Luxemburg. Alle getoonde prijzen zijn in euro’s en exclusief de verzendkosten en inclusief BTW. De bezorging ligt grotendeels in handen van PostNL en DPD.

 

Bezorging 

Als je op een werkdag (maandag t/m vrijdag) voor 14.00 uur hebt besteld en je betaling is ontvangen, wordt je bestelling dezelfde dag verzonden. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst en betaald, worden op maandag verzonden. Mochten de producten later bezorgd worden dan gebruikelijk dan neemt ArribaSport contact met u op. Tijdens actieperiodes kan het wegens drukte langer duren voordat  je bestelling verzonden wordt. Je ontvangt altijd een bevestiging per e-mail als wij je betaling binnen hebben en zodra je bestelling verzonden wordt.

 

Bent u bezorgd waar uw bestelling blijft, neem dan gerust contact op. Stuur hiervoor een mail naar ton@arribasport.nl of bel naar 0174-520428/ 0622375113

Niet thuis
Bent u overdag niet thuis, dan is dat geen probleem. We leveren de bestelling af waar u dat wilt. In dat geval is het belangrijk dat u bij uw registratie het juiste afleveradres invult.


Afhalen
U kunt er ook voor kiezen om uw producten af te halen. Dit kan bij onze vestiging in Naaldwijk

Hovenierstraat 29  2671 DB .

U kunt deze optie selecteren bij het afrekenen.